SidorÄr du prematurförälder?

måndag 8 juni 2015

En framgångssaga!

Precis det skulle jag vilja kalla vårt nätverk! Från att ha varit två insamlingar, Gävle och Uppsala, till att vara uppe i över 20 stycken, det är väl inget annat än en framgångssaga? Och det bara på knappt 2 år.
Vi samlar nu kläder till olika sjukhus från Malmö (MAS) i söder till Umeå (NUS) i norr. Tack vare en fantastisk laginsats av sömmerskor runt om i landet och engagerade insamlingsansvariga kan föräldrar klä sina små i färgglada kläder i rätt storlek. Inga dockkläder, inga på-tok-för-stora kläder utan kläder som sitter som de ska.
Att vi blir stora leder till många bra saker. Förutom att vi når ut till många familjer som fått barn för tidigt och kan ge dem en smula glädje och omtanke så blir de fler och fler tygföretag som vill vara med och stötta oss och därför skänker tyger emellanåt.
Ett stort tack till Strömming designTyglycka och Znok Design m flera.


Även Svenska Prematurförbundet har velat stötta oss och tagit fram en tryckknapp med sin logga på som vi fått. Jätteroligt att bli uppmärksammade även från det hållet. Vårt syfte är ju trots allt likartat: att sträcka ut en hand och finnas där för prematurfödda barn och deras familjer, även om vi gör det på olika sätt.I Gävle har vi hunnit haft en stor inlämning som jag tror räcker hela sommaren.
De plagg som får en knapp med Prematurförbundets logga får även ett visitkort med en hälsning på (se ovan).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar