SidorÄr du prematurförälder?

lördag 23 november 2013

Packning pågår...

I Gävle packas det för fullt! Pga en ögoninflammation i familjen valde vi att skjuta upp överlämningen till veckan som kommer. 


Jösses vad duktiga ni är allihop som bidragit! Det är så roligt att packa seten, matcha och titta på alla fina färger! 

Skulle vilja efterlysa lite enfärgat eller moln, prickar, stjärnor, som man lätt kan matcha ihop med en ensam body eller byxa. För visst tycker ni som jag? Att det är roligt att matcha? Använd gärna Vildbattingens mönster på brallorna då det i Gävle generellt är större/äldre bebisar som kan börja med kläder. (Gävle tar emot från v. 29) 
Varje set, byxa, mössa och body eller tröja, eller en sovpåse/pyjamas och mössa, packas i ett cellofanpaket. Kläderna ligger skyddade men det går ändå att se tyger däri. Det skrivs en etikett där det står vad paketet innehåller och vilken storlek det är. På lappen finns även information om att kläderna är tvättade så de kan användas på en gång. Men nu söker jag lite sponsring. Är det någon sv er som känner någon eller själv jobbar på ett sånt ställe som har cellofanpåsar? Eller kanske vill bidra med något utan att kunna/vilja sy? 

Att slå in kläderna som paket i cellofan på rulle tog tyvärr alldeles för lång tid. Tid som jag hellre lägger på att sy. 

Storleken kan vara A4 och A5. Och skickas till adressen som du hittar under kategorin "så kan du hjälpa" 

                                       //Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar