SidorÄr du prematurförälder?

söndag 10 november 2013

Prematurkläder och en massa mössor.

Jag, Anna, som håller i Gävles insamling har som ni kanske redan vet en dotter. Hon föddes i v 28+1 och vår resa var ganska smidig trots två operationer och problem med andningen. Nu fyller hon två år om mindre än en månad och jag älskar att vara med henne. Jag lär mig saker hela tiden, att få upptäcka världen med henne är en ynnest. Vid sidan om familjelivet så studerar jag och arbetar varannan helg. Jag läser just nu på komvux för att senare kunna söka in på Socionomprogrammet på högskolan. Båda dessa "saker" tar väldigt mycket tid och därför kommer bloggandet från och med nu skötas en gång i veckan.

På söndagar läggs bilder upp på det som kommit in under veckan. Lättare för mig att komma ihåg och lättare för er att hålla koll. För visst vill ni se era plagg här?


Först ut har vi Rebecca som syr under namnet Vildbattingar, http://vildbattingar.blogg.se/index.html

Vi har fått fina mössor av Susanne som äger och driver Strömming Design, hennes blogg hittar du på
http://strommingdesign.blogspot.se/ och vill du handla några fina och ekologiska tyger rekommenderar jag en titt i hennes webbutik: http://www.strommingdesign.se/


Av viktoriahelena fick vi mössorna ni ser nedan. På hennes blogg hittar ni inte bara sömnad utan också "Scrapbooking, Kortmakeri & Annat pyssel, Bakning & Sytt". Ta en titt vetja! http://viktoriahelena.wordpress.com/Ann-Sofie Wallenstam har för tredje (!) gången skickat in mössor. Stort tack till dig!Vildathilda hittar du på facebook och hon har donerat dessa söta byxor.Avslutningsvis tackar vi Josefine Westerberg som sytt fina set, jag lovar att de kommer göra någon varm i hjärtat.

 

Ett stort tack till alla er som bidragit denna vecka!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar